Uw wensen

Wanneer u met uw hond in mijn  hondentrimsalon in Putten binnenkomt bespreken wij altijd eerst uw wensen, zodat ik weet hoe u uw hond getrimd wilt hebben.  Rashonden worden getrimd volgens de voorgeschreven rasstandaarden. Indien uw hond niet tot een ras behoort dan trim ik de hond naar uw wens, voor zover de vachtstructuur dit  toelaat. Ook leg ik u uit wat ik allemaal voor uw hond kan doen, zoals o.a. scheren, knippen, wassen, föhnen, nagels knippen, oren schoon maken, haren uit oren verwijderen, anaalklier uitknijpen en eventueel een vlooienbehandeling. 

Karakter en conditie van uw hond

Ik vind het belangrijk dat uw hond mooi getrimd word, maar wel zonder stress. Om dit te kunnen bieden wil ik uw hond eerst beter leren kennen. Ik zal u dan ook een aantal vragen stellen over het karakter en eigenaardigheden van uw hond.  Ook wil ik weten of er misschien  lichamelijke klachten zijn, waardoor de hond tijdens de verzorgingsbehandeling anders kan reageren.

Rust en vertrouwen

De behandeling gebeurt in alle rust, waarbij ik nauwkeurig te werk ga maar vooral de tijd neem voor uw hond. Met de rustige sfeer in de salon, zachte achtergrondmuziek en mijn kalmerende stem, weet ik het vertrouwen van uw hond snel te winnen. Afhankelijk van het karaker van uw hond laat ik ook mijn hond Alice toe in de salon. De wisselwerking tussen beide honden geeft vaak een extra kalmerend effect en leidt af. Pas wanneer uw hond op zijn gemak is, start ik met de behandeling

Tevreden eindresultaat

Als u uw hond weer komt ophalen is deze weer blij u te zien. Uw hond is door mij  getrimd zoals wij van te voren hebben afgesproken. De vacht is ontklit, zacht en ruikt weer fris. Ook zijn alle ander behandelingen die u wenste door mij nauwkeurig uitgevoerd. Ik ben alleen tevreden met het eindresutaat als uw hond, mooi getrimd én zonder stress, weer met zijn tevreden baasje naar huis gaat.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook eens mijn actieve facebookpagina  bezoeken. U krijgt dan een goede indruk van de dagelijkse gang van zaken in mijn trimsalon. Ook vindt u hier een groot aantal foto's van door mij behandelde honden.