Uw hond laten wassen in Putten

Voor het wassen wordt de hond eerst grondig gekamd en geborsteld. Ik scheer eventueel de modellijn al in  de romp en ga alle klitten er uit halen. Daarna  ga ik de hond wassen.  Eerst krijgt  de hond handwarm water over de gehele vacht en hoofd. Daarna wordt de shampoo aangebracht en zacht in de vacht gemasseerd. Om de ogen te ontzien wordt op het hoofd alleen de snor, wangen, baard en oren voorzien van de shampoo. Daarna  wordt de hond grondig afgespoeld om de shampoo met het vuil te verwijderen

Waterblazer

Na het wassen blijft de hond in de kuip staan en zet ik de waterblazer op de vacht. Deze waterblazer blaast het water zeer snel uit de vacht. Het gebruik hiervan is prettiger voor uw hond omdat het langdurig föhnen dan niet meer nodig is.

Föhnen 

Nadat uw hond waterdroog is ga ik föhnen. Door zorgvuldig te kammen tijdens het föhnen komt de romp in het juiste model. Daarna ga ik de hond verder in model knippen bij romp, de poten, de staart en het hoofd.

Alleen ontklitten en wassen kan ook

Veel cliënten van mij hebben moeite met het juist onderhouden van de vacht. Met name het ontklitten van honden die veel buiten zijn, is een steeds terugkerend tijdrovend karwei.  Ik kan deze verzorging van u overnemen. Ik ontklit uw hond op een vakkundige wijzen. Daarna wordt de hond door mij gewassen, geföhned en gekamd. 

Grim-inator® Shampoo
In mijn praktijk gebruik ik uitsluitend Grim-innator® shampoo. Deze shampoo is neutraal en bevat geen parfum. Deze shampoo heeft een ontvettende werking en haalt het meest hardnekkige vuil uit de vacht. De hydraterende werking verzacht tevens de huid en houdt de vacht kambaar en vol.