Ik stel mij graag als hondentrimster in Putten aan u voor

Ik stel mij graag als hondentrimster in Putten aan u voor. Ik ben Marjan van der Hoeven en ben de eigenaresse van Hondentrimsalon Marjan. Ik heb bijna 30 jaar ervaring met het trimmen en verzorgen van honden. Ik ben in het bezit het Vakbekwaamheidsdiploma Hondentoiletteerbedrijf en het diploma Asiel en Pension. Uw hond is dus in vertrouwde handen bij mij. Mijn certificaten vind u op de pagina Certificeringen

Een leven in het teken van dieren 

Als kind liet ik vroeger al alle honden in de buurt uit , werkte ik in de schoolvakanties in hondenpensions en hadden wij thuis ook altijd honden. Dat ik later beroepsmatig "iets" met honden zou gaan doen was toen al wel duidelijk. Na mijn middelbare school ben ik gestart met de opleiding Asiel en Pension en heb het stagegedeelte doorlopen  bij dierenpension Martin Gaus in Lelystad. Na het behalen van het diploma heb ik gewerkt in dierenpensions en enige tijd als dierenartsassistente. Na het behalen van het Vakbekwaamheidsdiploma Hondentoiletteerbedrijf ben ik in 1982 gestart met mijn  eerste hondentrimsalon.

Mijn motivatie

Het motiveert mij dagelijks om een mooi getrimde hond, zonder stress, met zijn tevreden baasje weer naar huis te zien gaan. Om dit te bereiken neem ik ruim de tijd voor zowel de eigenaar als de hond.  Ik  breng samen met u in kaart wat precies uw wensen zijn en maak hier vooraf afspraken over.  Ik stel u vragen over de conditie en karakter  van de hond,  zodat ik hier tijdens de behandeling rekening mee kan houden. Mijn werkwijze en de materialen waar ik mee werk zijn er op gericht om het welzijn van uw hond zo min mogelijk te belasten. Hoe mijn klanten mijn behandelingen ervaren kunt u lezen op de pagina Klantenverhalen.

Alice

Mijn hond Alice, een welsh springer spaniel, werkt ook mee in de hondentrimsalon. Zij fungeert als visitekaartje voor mijn bedrijf en is dan ook op deze website de hond op alle foto's. Afhankelijk van het karakter van uw hond laat ik Alice ook toe in de trimsalon. De wisselwerking tussen uw hond en Alice geeft vaak een extra kalmerend effect en leidt af. Hierdoor verminderd de stress bij uw hond en wordt het welzijn van uw hond verbeterd.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u ook eens mijn actieve facebookpagina  bezoeken. U krijgt dan een goede indruk van de dagelijkse gang van zaken in mijn trimsalon. Ook vindt u hier een groot aantal foto's van door mij behandelde honden.