Klantenverhalen

Vandaag mijn poedeltje Gitta voor de tweede keer bij Hondentrimsalon Marjan gebracht  Mooie salon met de modernste materialen. Fijn om een keer een trimster te treffen die snapt wat je met een poedel moet doen. Kreeg er zelfs bij de laatste show een complimentje over van de keurmeester. Gitta ziet eruit als een plaatje. Ben supertrots op haar. Bedankt Marjan en tot de volgende keer.

Alexandra Beelen, Putten


Hondentrimsalon Marjan. Wat een aanwinst voor Putten. Heel aardige vrouw en ook nog eens lief voor mijn hond Max. Max is een beetje eenkennig en een bezoekje aan de trimsalon hoort niet tot zijn favoriete uitstapjes. Bij Marjan vind hij het nog steeds geen feestje maar hij loopt wel blij en kwispelend mee naar binnen, niet in de laatste plaats voor Marjan haar lieve en vrolijke Welsh Springer Alice.

Geertje Numan, Putten


 Elke eerste maandag van de maand breng ik onze hond, Tammy, naar Hondentrimsalon Marjan. Heerlijk om alle troep, die de hond elke keer weer weet te verzamelen tijdens de eindeloze bosritten, achter te laten en de hond heerlijk schoon en ruikend naar baby weer mee terug te krijgen. We zijn al vanaf het begin klant bij Hondentrimsalon Marjan en zijn heel erg tevreden. Na elke poetsbeurt is er tijd voor koffie en een praatje….

Marjan, en ook Alice natuurlijk, dank voor de fijne behandeling en we kijken er elke keer weer naar uit!!

Nathalie, Putten